Okulumuz Hakkında

Kozlu Köyü İlkokulu
KOZLU KÖYÜ KOZLU KÜME EVLERİ NO 107 KAĞIZMAN / KARS
0534 554 42 81
0
https://kozlukoyuilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

D İ S İ P L İ N : “Disiplin, kendi sorumluluğumuzu yerine getirme enerjisidir...” Eğitimin ilk şartı düzen ve plandır; bu da disiplinle mümkün olabilir. Korkuya değil saygıya, cezaya değil sevgiye dayalı bir disiplin anlayışı, çocuklarımızın özdenetimlerini küçük yaşlardan itibaren sağlamalarına ve her eylemlerini düşünerek, titizlilikle yapma alışkanlığı kazanmalarına yöneliktir. Kozlu Köyü Ortaokulunda çocuklarımız “Yaşadığımız kendi gerçeğimizdir ve tümünden biz sorumluyuz.” ilkesini benimserler. Asıl amaç, çocuğumuzun hiçbir denetim mekanizması olmadığında da en sağlıklı eylemi gerçekleştirmesini sağlamaktır. Çocuklarımız kötü bir şeyi ceza göreceği için değil, onun doğru olmadığını bildiği için yapmamalıdır. Özdenetimli, çağdaş ve düşünebilen insan yetiştirmek ve bunu düzenli, planlı bir şekilde yapmak Kozlu Köyü Ortaokulunun başlıca ilkelerindendir.

MİSYON

“İçinde zekâ olmak şartıyla ne istersen yapabilirsin…” “Mutlu bir yaşam, kendi doğasıyla uyum içinde olan bir yaşamdır…” (L.A. Seneca)

BAŞARILAR

Başarının altın anahtarı çalışmaktan zevk almaktır…” Kozlu Köyü İlkokulunda başarı rastlantılara bırakılmaz. Her şey belli bir plan ve program doğrultusunda yapılır. Öğrencilerin bireysel farklılıklarına göre çoklu zekâ teknikleri uygulanır. Öğrenciye göre ödev, çalışma planı ve takviye dersler verilir. Kozlu Köyü Ortaokulunun deneyimli, dinamik ve çağdaş öğretmenleri için her öğrenci ayrı bir sorumluluk alanıdır. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren başarılı olmayı alışkanlık haline getirmeleri okulumuzun en büyük misyonlarındandır.
Öğretmen :5
Öğrenci :31
Derslik :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :TEKLİ

Öğretim Şekli

TEKLİ

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 - 14:40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Sobalı (oden-kömür)

Servis Bilgisi

ÖĞRTMENLER SERVİS İLE GİDİP GELMEKTEDİR.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kağızman´a 26 km - Kars´a 70 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

3/5 KÖY

Kontenjan Bilgileri

OKULUMUZDA 3 SINIF ÖĞRETMENİ GÖREV YAPMAKTADIR.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları